• forexsparande

  Partners

  partnersida. Här finner du all information du behöver om våra partners. ... Hela artikeln

 • glad spargris

  SEO öka en sidas värde

  Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet. Det finns de som har en produkt och de som inte har en produkt. Vi kommer att skriva om båda. ... Hela artikeln

 • Börsen

  Målsättning

  När någon startar något nytt är det en investering i tid och kreativ energi och ibland handlar det om pengar. Målet är att genera pengar. ... Hela artikeln

 • aktier

  Internet pengar

  Redan när internet blev var mans egendom diskuterades hur man kunde använda internet för att tjäna pengar. ... Hela artikeln

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4


Läs mer

pengar och kunskap
Partners
partnersida. Här finner du all information du behöver om våra partners.
Du är vinnaren
SEO öka en sidas värde
Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet. Det finns de som har en produkt och de som inte har en produkt. Vi kommer att skriva om båda.
sparande lönar sig
Målsättning
När någon startar något nytt är det en investering i tid och kreativ energi och ibland handlar det om pengar. Målet är att genera pengar.
sparande leder till rikedom

Tjäna pengar på internet

Redan när internet blev var mans egendom diskuterades hur man kunde använda internet för att tjäna pengar. Då handlade det främst om att alla kunde börja att handla med aktier. Detta var den första internetflugan. Senare blev poker väldigt populärt och i mångt och mycket har poker och aktiehandel en hel del gemensamt. Det handlar om att spela och ta chanser.

Med åren har har internet blivit en nödvändighet för att lyckats inom alla former av buissness. Det kan handla om en produkt som är helt baserad på internet, men det kan också vara produkter som inte har något att göra med internet men eftersom det idag är nästan omöjligt att jobba med i något och inte inte på något sätt ha en del av sin verksamhet förlagt till internet.

Vi kallar det att tjäna pengar på internet om man har företag som jobbar med granplantering eller ett företag som erbjuder sina tjänster som SEO-konsulter. De båda företagen vill sälja en produkt och de använder internet för att marknadsföra denna produkt

De flesta företag har inte ett namn som är känt av den stora massan utan de flesta företag är oftast ett litet företag som jobbar på en relativt liten marknad.

Dessa dagar när människor söker efter företag för att utföra en tjänst eller liknade så använder hon inte telefonkatalogen utan hon använder olika sökmotorer på internet. Främst Google. De flesta av oss söker sällan sig igenom ett par resultat på första sidan och om inget passar ändrar man sin sökning något och ser om resultatet blir annorlunda.

Många kunder får vi genom att de söker på en produkt och inte på ett namn. Det handlar inte om att betala en massa pengar för en annons som man gjorde på telefonkatalogernas tid utan nu handlar det om att agera smart och hitta en strategi att nå högt upp i sökresultaten för de sökord man vill bli rankad för. Högt upp är de 3 första.

Detta kallas SEO – Search Engine Optimaztion.