• forexsparande

  Partners

  partnersida. Här finner du all information du behöver om våra partners. ... Hela artikeln

 • glad spargris

  SEO öka en sidas värde

  Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet. Det finns de som har en produkt och de som inte har en produkt. Vi kommer att skriva om båda. ... Hela artikeln

 • Börsen

  Målsättning

  När någon startar något nytt är det en investering i tid och kreativ energi och ibland handlar det om pengar. Målet är att genera pengar. ... Hela artikeln

 • aktier

  Internet pengar

  Redan när internet blev var mans egendom diskuterades hur man kunde använda internet för att tjäna pengar. ... Hela artikeln

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4


Läs mer

pengar och kunskap
Partners
partnersida. Här finner du all information du behöver om våra partners.
Du är vinnaren
SEO öka en sidas värde
Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet. Det finns de som har en produkt och de som inte har en produkt. Vi kommer att skriva om båda.
sparande lönar sig
Målsättning
När någon startar något nytt är det en investering i tid och kreativ energi och ibland handlar det om pengar. Målet är att genera pengar.
sparande leder till rikedom

SEO – Internetmarknadsföring

Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet. Det finns de som har en produkt och de som inte har en produkt. Vi kommer att skriva om båda.

När vi talar om SEO är det riktat till de som har en sida som de vill öka besökare till. SEO är en form av marknadsföring som få klarar sig utan dessa dagar. SEO har tyvärr fått oförtjänt dåligt rykte men en del av det dåliga ryktet kommer från att det finns många som jobbar med SEO som lovar guld och gröna skogar istället för att vara ärliga och säga att det ligger hårt arbete bakom och att resultat inte alltid kommer på en gång. Ibland misslyckas konsulten. Att jobba med SEO är inte en exakt vetenskap. Det handlar om att manipulera Google för att få sin sida att klättra i rankningen på för de nyckelord som man vill bli rankad för. Målet är att vara nummer 1. Det är givetvis svårare om man försöker att bli rankad för ett ord eller namn som många andra söker för. Ordet sko är ett sådant ord men om istället preciserade det lite bättre och använda sig av ordet varm sko är möjligheten större att bli rankad. Självklart måste ordet vara ett sådant att någon söker på det.

Det finns några punkter som varje sajtägare bör beakta.

1.Nyckelord: vilka ord vill du ranka för?

a. finns det alternativa nyckelord b. beskriver orden/fraserna vad du står för.

2.Kontent: väl skriven text. Texten må vara skriven för att söknoterna skall se den men den skall också kunna läsas och var så bra att de som läser den uppskattar den och blir intresserade av din produkt.

3.Design – sidan bör vara enkel att navigera på.

4.Länkar: Din sida behöver länkar. Det vill säga andra sidor som länkar till din sajt. En länk är inte bara till för att klickas på utan den visar också google att din sida är populär. Det är som att din sida får en röst. En länk är som det gamla uttrycket ”spread the word”

Det är några punkter som alla sajtägare bör ha i åtanke.